Sydväst_Västra esplanaden_vy IV
Västra Esplanaden i centrala Lund blir den nya stadsdelen Västerbros huvudgata, med fokus på gång-, cykel- och lokaltrafik.
Torget mot norr
Sydväst har gestaltat allmän plats intill nya bostäder och idrottshall i Fredriksdal
Landskap Nu!
Flera av våra projekt återfinns i den nya boken Landskap Nu! som samlar samtida landskapsprojekt.
Sydväst_Berga trädgårdsstad_vy
Nu har vi presenterat vårt förslag för Berga trädgårdsstad i östra Eslöv. Strukturplanen utgår från de gemensamma gröna miljöerna.
Söder Vy Allé
Nu påbörjas bygget av den nya platsbildningen tillägnad den folkkäre kulturprofilen och lokalkändisen Hans Alfredson i Helsingborg.
IMG_8167
Vi är åter tillbaka på kontoret efter en intressant och inspirerande studieresa i Oslo. Med fokus på stadsutveckling, klimatanpassning och publika platser besökte vi flertalet projekt.
02 OAS Logga – 16-9
I samband med Open Architecture Studio, OAS, öppnar vi onsdag 6/9 upp vårt kontor i Malmö för arkitekter såväl som nyfikna Malmöbor.
Sydväst_mobilia
Vi sorterar för att göra vår värld fattbar och våra uppgifter begripliga, för oss och för andra. Då måste vi sortera och prioritera och stoppa saker i olika lådor.
Tvivel_Tullhusstranden_Sydväst
Det finns alltid en första idé, ett första koncept som är bra där och då. Det är som en förberedelse, en vision. Det kan sedan visa sig fel eller till och med oviktigt.
Inga fler nyheter att visa!